آشپزی مدرن

آشپزی

بورانی بادمجان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٤ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم

500 گرم ماست تقریبا ترش و کمی سفت
   3 عددبادمجان
   3 حبه سیرریز رنده شده دلخواه
   3 قاشق غذا خوری روغن برای سرخ
   2 قاشق غذا خوری پیاز داغ سرخ شده دلخواه
      نمک و فلفل سیاه مقداری
      نعناخشک وگل سرخ برای تزیین
      فررابا حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را توی فر یا روی اجاق یا منقل کبابی کنید،اگر خواستید داخل فر کبابی کنید، سپس با چنگال روی بادنجان را سوراخ کنید.در فر قرار داده تا زمانی که بادمجانها کبابی شوند و بعد پوست آن را گرفته و ساطوری کنید. سیر را با نمک وفلفل ،پیاز داغ سرخ شده را به همراه ماست چکیده توی ظرف بادمجان بریزید ومخلوط کنید. سپس در انتها با سلیقه خود با نعنا وگل سرخ تزیین وسرو کنید. شما هم میتوانید بادمجان فقط کبابی وبعد ساطوری کنیدوهم در کمی روغن باسیر کمی تفت داده وبعد استفاده کنید.