آشپزی مدرن

آشپزی

کتلت مرغ زعفرانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱٧ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
1 عددسینه مرغ پخته شده
3 عدد سیب زمینی پخته
1 فنجان پودر سوخاری
1 قاشق مربا خوری زعفران آبکرده
1 عدد پیاز
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با سیب زمینی،پیاز را چرخ کنید و با تخم مرغ و زعفران حل کرده ، نمک و فلفل مخلوط  ورز دهید. از مایع به اندازه دلخواه برداشته و به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و با پودر سوخاری دوطرف کتلت را پوشش دهید. روغن را توی تابه بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود. سپس کتلت های آماده شده را توی روغن سرخ و آماده کنید. در آخر با سالاد و سیب زمینی سرخ شده و سس دلخواه سرو کنید.