آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

فتو چینی ناپولیتانا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:۱۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٠ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم: برای ۶ نفر
800 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده ایتالیایی
500 گرم پاستای فتوچینی
    ۲ حبه سیر، ریز خرد شده
    ۲ عدد پیاز ریز خرد شده  
    ۶ برگ بزرگ ریحان
      روغن زیتون به مقدار کافی
      نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
100 میلی لیتراز روغن زیتون را در یک ماهیتابه چدنی گرم کنید، سیر و پیازرا اضافه کرده، کمی سیروپیازرا سرخ کنید و در همان زمان، کنسرو گوجه فرنگی ها را در ظرفی بریزید وبا وسیله ای آن را نرم کنید وتوی تابه روی پیازبریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آرام بپزید.
پاستا را در یک ظرف بزرگ آب جوش و کمی نمک، طبق دستور روی بسته پاستا بپزید. سپس آن را آبکش کرده به ظرف بازگردانید. نصف سس را به پاستا اضافه کرده، مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت نیاز سس بیشتری اضافه کنید، اما دقت کنید که بیش از حد سس نریزید. سس فقط باید روی پاستاها را بپوشاند.
برگ های ریحان را کمی با دست خرد کرده و داخل پاستا بریزید، برای طعم بهتر به آن چاشنی نمک و فلفل بزنید، کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و دوباره به آرامی مواد را در ظرف تکان دهید تا به خوبی سس و روغن زیتون به همه مواد اغشته شوند.