آشپزی مدرن

آشپزی

حلیم بادمجان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٢٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٠ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم :
۳۰۰ گرم گوشت
 ۱/۲ پیمانه عدس پخته شده
    ۵ عدد بادمجان متوسط
    ۱ عدد پیاز
    3 حبه سیر
       نمک و فلفل به مقدار لازم
       نعنا خشک مقداری
       کشک مقداری   
طرز تهیه:
پوست بادمجان را بگیرید. سپس مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته وبادمجان ها را سرخ کنید. پیازراهم با کمی روغن سرخ وطلایی کنید. سیررا هم توی پیاز تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود.سیروپیاز رابا عدس ترکیب وکمی بکوبید تا عدس پوره شود.سپس به گوشت وبادمجان اضافه کرده وترکیب کنید.بعد با گوشت کوب مخلوط را کوبیده تا نرم وپوره شود.نمک وفلفل را اضافه کنید.کمی آب توی مخلوط ریخته وبه مدت ۲ ساعت روی حرارت ملایم گذاشته تا پخته ولعاب دار شود. سپس روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین وسرو کنید.