آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

باقلا پلو با گوشت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


موادلازم برای 6 نفر
500 گرم برنج
 150 گرم گوشت بی استخوان برای هرنفرویا یک1 ماهیچه یا
 250 گرم باقلا
 350 گرم شوید خرد شده
        روغن به مقدار لازم
        عفران:مقداری
طرزتهیه:
ابتدا برنج را بیش از 6 ساعت با نمک خیس کنید.آب برنج برای خیساندن باید به مقداری باشد که برنج به شوری بزند.در قابلمه ای آب را به جوش اورده و ابتدا باقلا را ریخته و کمی حالت نرم که پیدا کرد برنج را به آب در حال جوش اضافه و صبرکنید تا برنج نیم پز شود سپس شوید را اضافه کرده و چند قل که زد از روی شعله برداشته وآبکش کنید.میتوان قبل از اضافه کردن شوید برنج را آبکش کرده و شوید تازه یا خشک را لابه لای برنج هنگام دم نمودن اضافه کرد.زمانی که برنج را میخواهیم دم کنیم کمی دارچین روی برنج بپاشید و دم کنی را گذارده تا برنج دم بکشد.بهتر است قبل از سرو روغن جامد کاملا داغ را روی باقلا پلو بدهیم تا زمان کشیدن باقلا پلو چرب باشد و به هم نچسبد.روی دیس را با کمی برنج و زعفران و دارچین که همراه روغن است تزیین کنید.
برای پختن ماهیچه:ابتدا کمی گوشت را تفت میدهیم.با پیاز و 1-2 حبه سیر.کمی دارچین گذاشته تا نیم پز شود سپس گوشت را از صافی رد نموده تا آب زلال شود به آب رب تفت داده و زعفران افزوده و نمک . فلفل را اندازه کنید و روی شعله ملایم قرار داده نا ماهیچه جا بیافتد. برای باقلا پلو با مرغ به 6 تکه مرغ نیا است .در مورد گوشت گردن و مرغ پختن با این روش مناسب میباشد.