COOKING

آشپزی

رول مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤٠ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ آبان ۱۳٩٠
 



مواد لازم:
۴ تکه سینه مرغ خرد شده
 ۱عدد پیازخرد شده
 ۱عددفلفل سبز تند ریزخرد شده
 ۱قاشق غذا خوری سویا سس
   نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه به اندازه دلخواه
   کمی پودر سیر
   نان تست نرم به میزان لازم
   پنیرخامه ای
   سفیده تخم مرغ وپودر سوخاری برای پوشش
طرز تهیه:
توی تابه کمی روغن بریزید وروی حرارت گرم کنید.پیازرا در تابه بریزید وکمی تفت دهید تا سبک .شود سپس مرغ خرد شده را اضافه وهم بزنید تا سرخ و طلایی شده ، فلفل خرد شده را با ادویه ، نمک، سویا سس به ترکیب اضافه ومخلوط کنید.وقتیکه ترکیب آماده شد .از روی حرارت برداشته وکناری بگذارید.کمی با وردنه روی نانهای تست را صاف کنید وبا یک قاشق از پنیر خامه ای سطح نان ها را پوشش دهید.سپس ازمخلوط یک قاشق غذا خوری روی نان بریزید وآن را به آرامی رول کنید ودر تخم مرغ زده شده غلتانده وبا پودر سوخاری پوشش دهید.درتابه روغن را گرم کنید ورول های آماده شده را در روغن قرار داده تا اطراف آن سرخ وطلایی شود.