آشپزی مدرن

آشپزی

آش بادمجان با گوشت ملایر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٤٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٢ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

200 گرم کشک
 100 گرم روغن
 100 گرم لوبیا‏ سفید
 100 گرم لوبیا چیتی
 100 گرم لوبیا قرمز
 250 گرم بلغور گندم
 300 گرم گوشت گوسفندی
   80 گرم نخود
     1 کیلو گرم بادمجان پوست گرفته وخرد شده
     ۲ لیترآب
     1 قاشق سوپ‏ خوری نعنا داغ
     1 قاشق غذاخوری سیر داغ
     ۴ قاشق غذاخوری پیاز داغ
        نمک، فلفل ‏سیاه، ‏زرد چوبه  به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با یک عدد پیازخام و یک لیتر آب و فلفل روی حرارت گذاشته تا کاملاً پخته شود. سپس گوشت را خارج وریش ریش کنید.حبوبات و نخود را از شب قبل خیس کنید و آب آن را چندین بارعوض کنید. سپس با مقداری نمک به آب گوشت اضافه کرده وگذشته تا پخته شود، بلغور گندم را اضافه کنید تا با حبوبات پخته ولعاب دارشود. بادمجان‏‌ خرد شده را با مقداری روغن، سرخ کرده، کمی زردچوبه روی آن بپاشید و بعد به حبوبات اضافه کنید.بعد از چند جوش نیمی از پیاز، سیر، نعنا داغ را به همراه گوشت ریش شده به آش اضافه کنید. وقتی آش‏ جاافتاد و لعاب دار شد،  ش را داخل ظرف کشیده و روی آن را با پیاز، نعنا، سیر داغ و کشک تزیین وسرو کنید.