COOKING

آشپزی

ترشه شامی - غذای محلی گیلان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم : برای 4 نفر

۵۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
 ۱/۴ پیمانه آبغوره
    ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
    ۱ عدد تخم‌مرغ
    3 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
    1 عدد، سیب زمینی متوسط آب‌پزرنده شده
        روغن مایع: به میزان لازم
        نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
  پیازرا رنده کنید وآب آن را بگیریدو با نمک و فلفل گوشت، جعفری و تخم‌مرغ ،سیب‌زمینی مخلوط کنید وبه مایه گوشت اضافه کنید و ورزدهید تا مایه یک دست شود.از مایه به اندازه یک تخم‌مرغ برداشته و آن را در دست پهن کنید ، به ضخامت2 سانت در دست شکل دهید. روغن را در تابه بریزید وروی تابه داغ کنید و شامی‌ها را در تابه توی روغن چیده ودو طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. وقتیکه تمام شامی ها بدین طریق آماده شد در تابه چیده وآبغوره راروی شامی ها بریزید وبه مدت ۱۵ دقیقه با درب بسته بپزید.در ظرف با سیب زمینی وسبزیجات بخار پز شده تزیین وسرو کنید.