آشپزی مدرن

آشپزی

مربای به
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
۱/۲ قاشق چایخوری هل
   2 کیلوگرم به
   2 کیلوگرم شکر
   2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری آب لیمو ترش،
طرز تهیه:
پوست به‌ها را بگیرید وبه را قاچ کرده وبصورت دلخواه برش بزنید.تمام اندازه ها باید یکسان باشد. به را به همراه 5 تا 6 لیوان آب داخل قابلمه مسی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قراردهید تا به‌ها کمی بپزند.سپس شکررا با دانه هل اضافه کنید وگذاشته تا مربا با همان حرارت ملایم بپزد. به هنگام پختن، به تغییر رنگ داده و قرمزمی‌شود، در نتیجه شربت آن نیز به همان رنگ درمی‌آید. بنابراین وقتی که شربت به، غلیظ شده و در واقع مربا آماده شد،آب لیمو را توی مربا بریزید.بعد از چند جوش مربا را از روی حرارت برداشته وکنار بگذارید تا سرد شود.
نکته : هنگام پختن به، حدود 3 الی 4 ساعت باید در ظرف بسته و شعله اجاق گاز نیز کم باشد بعضی‌ها از دم‌کنی برای خوش‌رنگ شدن مربا پس از پخت آن استفاده می‌کنند. شما می‌توانید با استفاده از قالب‌های شیرینی‌پزی به‌ها را نیز به شکل‌های مختلف قالب زده و بقیه مراحل را برای پختن مرباادامه دهید.