COOKING

آشپزی

سالاد سزار
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۱٩ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم:

1/2 عدد کاهو پیچ متوسط
   2 ورق ژامبون خرد شده
   1 عدد تخم مرغ پخته و خرد شده
   1 قاشق غذاخوری سس مایونز 
   1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
   1 قاشق چایخوری سس خردل
   2 قاشق غذاخوری آب لیمو
   1 قاشق چایخوری روغن زیتون
   4 قاشق غذاخوری نان باگت یا ُتست
      نمک وففل قرمز
طرز تهیه :
در یک لیوان، سس خردل و مایونز را با هم مخلوط کنید.نمک و فلفل رابا روغن زیتون به ترکیب اضافه وهم زده ،بعد آب لیمو و سرکه را اضافه خوب ترکیب کرده تا سس یکنواخت شود.
تابه کوچکی را به مدت 1-2 دقیقه روی حرارت گذاشته تا گرم شود. نانها را در تابه چیده وبه مدت1-2 دقیقه با 1 قاشق روغن تفت دهید. تا نانها برشته شود. کاهو را با دست به قطعات کوچکتر خرد کنیدو در ظرفی با باقی مخلوط ترکیب کرده وسرو کنید.