آشپزی مدرن

آشپزی

خورش قرمه سبزی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 

موادلازم:
 35 گرم سبزی سرخ شده برای هرنفرمیزان شنبللیه =جعفری+تره
 80 گرم گوشت بی استخوان ویا با استخوان 120 گرم برای هر یک نفر
 80 گرم پیاز داغ
 20 گرم لوبیا قرمز
   1 عدد لیمو عمانی برای هر نفر یا گرد لیمو 1/4 قاشق چایخوری
       نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه:
پیاز داغ  را با کمی زرچوبه تفت داده و گوشتها را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت برگردد و آب گوشت گرفته شود تفت دادن را ادامه دهید.لوبیا قرمز را هم افزوده و خوب تفت میدهیم.به میزانی که آ ب از سطح گوشت بالاتر باشد آب جوش اضافه کرده وپس از به جوش امدن گرد لیمو را به خورش اضافه کرده شعله را کم نموده حدود 2 ساعت خورش روی حرارت بجوشد. ضمن اینکه در قابلمه باید بسته باشدُ.سبزی قورمه(تره-جعفری-شنبلیله)را کامل در تابه تفت داده تا مثل چای خشک شود و بعد به خورش اضافه کنید. اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید در این مرحله لیمو ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.نمک وکمی دارچین یا ادویه های دیگر را افزوده و حدود 3 ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا خورش جابیافتد.توجه داشته باشید که غذاهای ایرانی نیاز به زمان زیاد برای پخت و صبر و حوصله دارد.