آشپزی مدرن

آشپزی

کاپ کیک کریسمس ایتالیایی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۱۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
۱-۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
  ۴۳۷ گرم ارد
  ۲۲۵ گرم شکر
  ۱۱۳ گرم کره به دمای اتاق رسیده
  ۱۶۸  گرم زغال اخته خشک شده
  ۱۶۸ گرم کشمش طلایی
  ۱۶۸ گرم بادام
   1/2 قاشق چای خوری نمک
    84 گرم بادام خلال شده
      ۲ عدد تخم مرغ
      3 عدد زرده تخم مرغ
      1 فنجان شیر
      ۲ قاشق چای خوری کرم تارتاریا آبلیمو
      ۱ عدد پوست رنده شده لیموی
      ۱ عدد آب وپوست رنده شده پرتقال
          فررا با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت ویا ۲۱۸ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با کره توی میکسر بریزید وبا هم مخلوط کرده و هم بزنید.سپس شکر،جوش شیرین، نمک و کرم تارتار و یا آبلیمو را به زرده زده شده اضافه وخوب ترکیب کنید.سرعت میکسر را کم کرده وآرد را با شیر کم کم اضافه وترکیب کنید، تا کاملا صاف شود. بعد آب پرتقال ورنده شده پوست دو میوه را اضافه وترکیب کنید.بتدریج زغال اخته، کشمش و بادام اضافه کنید. توی لفافه ها را روغن اسپری کنید و از خمیر آماده شده کیک در لفافه ها( نوع بزرگ ویا کوچک بستگی به سلیقه خودتان دارد ) بریزید ودرفربه مدت ۳۵-۲۵ دقیقه قراردهید.در هنگام خارج کردن کیک از فر یک خلال دندان رو در مرکز کیک بزنید و اگر از مایه به آن نچسبید.کیک پخته و آماده است.