آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد فصل با مرغ کبابی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٤۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم:برای 4 نفر
1/2 فنجان پنیر فتا،خرد شده
1/2 فنجان بادام پرک شده
۱/۲ فنجان قسمت سبزپیازچه اریب برش خرده
  2 تکه سینه مرغ کبابی ونواری برش خرده
  1 سرکاهو، خرد شده
  1 فنجان تازه زغال اخته ویا زیتون سیاه دلخواه
  ۲ عدد پرتقال، برش خرده
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ کاهو، زغال اخته، پرتقال و پنیرفتا وپیازچه را باهم ترکیب کنید وبا برشهایی مرغ کبابی وخلال بادام تزیین وبا سس دلخواه سرو کنید.