COOKING

آشپزی

آدانا کباب ترکیه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٢۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ بهمن ۱۳٩۱
 

موادلازم:
۱ کیلو گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط رنده شده
۳ عدد فلفل دلمه ای قرمزنگینی خرد شده
   نمک و فلفل:به میزان لازم
موادلازم : برای سالاد
۱عدد پیاز بزرگ خلال شده
۳ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده
۱ قاشق غذا خوری سماق
۲ قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
   نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه:
گوشت چرخ کرده را به همراه پیازرنده شده که آب آن گرفته شده است و نمک و پودرفلفل وفلفل دلمه ای مخلوط کرده و ورز دهید.از گوشت به اندازه یک کوکتل کوچک برداشته ودر دست به شکل بیضی فرم دهید.سپس توی تابه روغن بریزید وگوشتهای فرم داده شده را توی تابه قرار داده وسرخ کنید.
پیازها و گوجه فرنگی ، سماق,آب لیمو,نمک,جعفری,فلفل و روغن زیتون را با هم در ظرفی مخلوط کنید.آنگاه کباب ها را داخل نان مخصوص ترکیه ایویا نان باگت قرار داده و روی آنها سالاد بریزید وآماده کنید.سپس با سس دلخواه سرو کنید.