آشپزی مدرن

آشپزی

زرشک پلو با مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:۱٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩۱
 

موادلازم : برای 6 نفر
۲۵۰ گرم زرشک
    ۱ کیلو برنج
    ۲ عدد پیاز
    4 عدد هویج
    ۶ تکه مرغ
    ۲ گرم زعفران
    ۲ قاشق غاخوری رب گوجه فرنگی
       خلال پسته و بادام به مقدار لازم
        نمک و فلفل به مقدار لازم
        شکر به میزان دلخواه
        روغن جامد یا کره به مقدار لازم
طرزتهیه:
یک لایه پیاز و هویج را کف ظرفی چیده وبعد تکه های مرغ را روی این ترکیب بچینید ودوباره روی مرغ را با تکه های هویج وپیاز بپوشانید.توی ظرف دیگری رب را با کمی روغن روی حرارت تفت داده ونمک وفلفل را توی رب بریزید وکمی تفت دهید وکمی زعفران را با مقداری کم آب به سس اضافه وگذاشته تا بجوش آمده سپس سس را روی مرغ بریزید .به حدی که روی مرغ با سس پوشانده شود.روی حرارت ملایم قرار داده تا به مدت ۱ ساعت مرغ پخته وآماده شود. توی تابه کمی روغن بریزید وروی حرارت قرار داده سپس زرشک پاک کرده را ودرآب خیسانده شده را آبکش کرده را توی روغن بریزید ودقت کنید که روغن زیاد داغ نباشد که زرشک بسوزد یا تغییر رنگ دهد.مقداری شکر +زعفران و کمی اب را باهم مخلوط کرده وروی زرشک بریزید وهم زده تا زرشک آماده شود .خلال پسته وبادام را جدا با کمی روغن تفت دهید .در آخر روی برنج را با زرشک وترکیب خلال در کنار مرغ تزیین وسرو کنید.