آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

خورش کرفس
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢۳ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩۱
 

موادلازم:
۳۰۰ گرم پیاز داغ
۱۰۰ گرم کرفس برای هر نفر
  ۸۰ گرم گوشت گوساله برای هر نفر
    ۱ کیلوسبزی شامل نعناع ،جعفری خرد شده
       آب لیمو ترش تازه به ذائقه
       نمک وفلفل به مقدار لازم
طرزتهیه:
سبزی را کامل سرخ کرده و کنار گذاشته وکرفس را هم جداگانه تفت دهید.پیاز داغ را با کمی زردجوبه سرخ کرده .کوشت را به پیاز اضافه کرده و کامل تفت داده تا آب گوشت خشک شود.کرفس را افزوده و به خورش آب افزوده و وگذاشته تا جوش بیاید.شعله را کم کرده تا خورش نیم پز شود.سپس سبزی سرخ شده وآب لیمو ترش ،نمک،فلفل و کمی گرد لیمو را توی خورش بریزیدو حدود 1 ساعت روی حرارت گذاشته تا خورش جا بیافتد.