آشپزی مدرن

آشپزی

آش ماسوآ بروجرد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٢٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩۱
 


موادلازم:
۵۰۰ گرم کشک ساییده شده
۸۰۰ گرم اسفناج خردشده
۳۰۰ گرم نخودپخته
    ۳عدد پیازمتوسط
    ۱کیلو بلغورگندم
    ۴ قاشق سوپخوری روغن
      زردچوبه:به مقدارلازم
      نمک وفلفل قرمز:به مقدارلازم
طرزتهیه:
پیاز را خرد کرده و با زردچویه تفت دهید.سپس بلغورگندم را به همراه ۵ الی6 لیترآب به پیاز افزوده وبا حرارت ملایم بپزید و بطور مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.اسفناج, نخود پخته و نمک و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کرده و بگذارید آش کاملا جا بیفتد.کشک را به همراه روغن به مواد بیفزایید و بگذارید جوش بزند. در نهایت با پیازداغ تزیین کنید.