آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مواد لازم:
۱۵۰ گرم پیمانه شکر
 ۸۰ میلی لیتر آب ۲۱/ پیمانه
 ۴۰ میلی لیترسرکه انگوریا آبلیمو ۴۱/ پیمانه
   ۱ قاشق سوپخوری زعفران حل شده در آب جوش
 روش تهیه:
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قراردهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید. زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است. آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.
نکته:
اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩۱ | ۳:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.