آشپزی مدرن

آشپزی

پولکی زعفرانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٥۸ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم:
۱۵۰ گرم پیمانه شکر
 ۸۰ میلی لیتر آب ۲۱/ پیمانه
 ۴۰ میلی لیترسرکه انگوریا آبلیمو ۴۱/ پیمانه
   ۱ قاشق سوپخوری زعفران حل شده در آب جوش
 روش تهیه:
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قراردهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید. زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است. آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.
نکته:
اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.