COOKING

آشپزی

شیرینی کشمشی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٢۳ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم : برای 90 شیرینی
۳۰۰ گرم شکر
۲۲۶ گرم کره
۱۶۵ گرم آرد
    1 قاشق چای خوری وانیل
    4 تخم مرغ
    2 فنجان کشمش
       فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.توی سینی یک کاغذ پوستی پهن کنید.
طرز تهیه:
کره ذوب شده، وانیل و شکر،را باهم در ظرفی ترکیب کنید. سپس تخم مرغها را یکی یکی توی ترکیب بریزید وهم بزنید تا صاف شود.کشمش را اضافه ومخلوط کنید.آرد را اضافه وهم زده تا خمیری نرم وصاف بدست امده خمیر نباید زیاد سفت ویا زیاد شل باشد. با یک قاشق مربا خوری از خمیرشیرینی روی کاغذ پوستی با فاصله ۲ سانتیمتر قراردهید.سینی را در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه، یا تا زمانی که کمی طلایی رنگ شود.پس از آماده شدن اجازه دهی تا شیرینی ها سرد شده سپس از کاغذ جدا کنید.