آشپزی مدرن

آشپزی

آش ترخینه بروجرد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٤٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٩ بهمن ۱۳٩۱
 

موادلازم:
 ۴۰۰ گرم سبزی آش
 ۱۰۰ گرم ترخینه
  ۱/۵ فنجان عدس
     ۳ عدد پیازداغ
     ۲ قاشق سوپخوری نعنا داغ
        زردچوبه به میزان لازم
        نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه:
ترخینه را قبلا در کمی آب خیس کنید وبعد عدس رابا مقداری آب توی قابلمه بریزید وروی حرارت قرار داده تا بجوش بیاید.سپس ترخینه خیس خورده را هم به عدس اضافه کرده وبگذارید به مدت ۲ ساعت پخته شود.سبزی آش را هم اضافه کرده وکمی از پیاز داغ را با زرد چوبه وکمی روغن توی تابه بریزید وروی حرارت تفت داده توی آش بریزید وهم بزنید. نمک وفلفل وکمی نعنا داغ را هم به آش اضافه کنید.تا آش کاملا جا بیافتد.سپس اش را با نعنا داغ وپیاز داغ تزیین وسرو کنید.