آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ شلغم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٩ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
795 گرم عصاره ویا استاک مرغ یا گوشت گاو
232 گرم قارچ خرد شده
 ۱/8 قاشق چای خوری برگ مرزنجوش
 ۱/2 لیوان شیر
    4 قاشق غذا خوری کره
    1 پیاز، خرد شده
    1 پیاز کوچک، خرد شده
    1 فنجان کرفس خرد شده
    1عدد سیب زمینی خرد شده
    2 عدد شلغم خرد شده
    2 قاشق چای خوری عصاره لیمو
       پودر فلفل ونمک         
       جعفری تازه خرد شده یا موسیر
طرزتهیه:
کره  را در قابلمه بریزید وروی حرارت  ذوب  کنید. پیاز، موسیر، کرفس و قارچ  را در کره تفت داده تا کمی نرم شود.285 لیتراز عصاره را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار گذاشته تا بجوش بیاید سیب زمینی، شلغم، عصاره لیمو،مرزنجوش را داخل قابلمه بریزید وسبزیجات تفت داده شده راهم  با باقی استاک گوشت اضافه کنید وبه مدت نیم ساعت گذاشته تا سبزیجات پخته شود. آب لیمو شیر، نمک و فلفل با موسیر یا جعفری را داخل قابلمه بریزید وهم زده از روی حرارت برداشته ودر ظرف بریزید وروی آن را با کمی جعفری تزیین وسرو کنید.