آشپزی مدرن

آشپزی

خورش قیمه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠۸ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٥ بهمن ۱۳٩۱
 


موادلازم : برای هر1 نفر

80 گرم گوشت
20 گرم لپه
30 گرم رب
30 گرم پیازخرد شده
50 گرم سیب زمینی خلال کنید
1 عدد لیمو خشک یا کمی گرد لیمو
زعفران: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه :
توی قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود.پیاز خرد شده را توی روغن بریزید وتفت داده تا سرخ وطلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده وهم زده تا وقتی که کمی رنگ گوشت تغییر کند لپه و زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت داده تا کاملا آب گوشت گرفته شود. سپس رب را با زعفران روی ترکیب بریزید وبعد از کمی تفت دادن حدود 3تا 4 لیوان آب اضافه کرده وگذاشته تا خورش بجوش بیاید.حرارت را کم کنید واجازه دهید خورش آهسته بجوشدتا پخته شود.لیموعمانی را با نوک کارد و یا چنگال سوراخ کرده و به مدت 10 دقیقه درآب داغ قراردهید تا تلخی آن گرفته شود.سپس در اواسط پخت خورش لیمو را اضافه کرده وگذاشته تاخورش پخته شود. طریقه دیگر شما می توانید بعد از بجوش آمدن خورش رب را با کمی روغن تفت داده و زعفران را توی رب بریزید وبعد از کمی تفت دادن به خورش در حال پخت اضافه ودر قابلمه راگذاشته و بگذارید خورش پخته وجا بیفتد، کمی مانده به برداشتن خورش دارچین را هم اضافه کنید.خورش را در ظرفی بریزید و روی آن را با سیب زمینی خلال وسرخ شده تزیین وسرو کنید