COOKING

آشپزی

مرغ نارگیلی با سس عسل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٥ بهمن ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
900 گرم فیله مرغ
1/2 فنجان شیر+1 قاشق آبلیمو
1/2 فنجان آب پرتقال
   2 فنجان نان پودر شده
   1 فنجان نارگیل رنده شده شیرین
   1 عدد تخم مرغ
      نمک و فلفل به سلیقه
      روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مرغ را با نمک وفلفل مزه دار کنید. دریک کاسه آب پرتقال، شیر وتخم مرغ زده شده را با هم مخلوط کنید، در یک کاسه دیگرنارگیل و نان را با هم مخلوط کنید. روغن را گذاشته تا گرم شود،سپس فیله های مرغ را در ترکیب تخم مرغ بزنید و بعدبا زدن در مخلوط پودرنان پوشش دهید، فیله های آماده شده را در روغن داغ سرخ و طلایی کنید.
طرز تهیه : سس
1/2 فنجان عسل
1/2 فنجان مارمالاد
در یک کاسه کوچک ،عسل و مارمالاد را روی حرارت بخار آبجوش و یا درمایکروویو به مدت 1دقیقه باهم مخلوط کنید ودر کنار فیله های سوخاری شده سرو کنید.