آشپزی مدرن

آشپزی

آش سنتی ماسووا شهر دزفول
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٢٥ ‎ب.ظ روز جمعه ٤ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
250 گرم گوشت گردن پخته شده
125 گرم سبزی شامل شوید بیشتر،شنبلیله کمتر
۵۰۰ گرم ماست گوسفندی
 ۱/۲ پیمانه برنج
    1 پیمانه نخود
    ۲ عدد پیاز خلال شده
    4 حبه سیر خرد شده
      نمک وفلفل وزردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
نخود رو از شب قبل خیس کنید و آب آن را مرتب عوض کنید.تا نفخ نخود گرفته شود.سپس با گوشت و مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا پخته شود.بعد برنج را هم اضافه کرده .پس از پخته شدن تمام مواد را بکوبید تا مثل حلیم شود.دوباره توی قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.ماست را با سبزی اضافه کنید واجازه دهید.تا کاملا آش پخته وجا بیافتد. سیروپیازرا با ادویه ها ونمک تفت داده به آش اضافه کنید.وقتیکه تمام مواد آش پخته وجا افتاد.در زمان سرو روی آش را با نعنا وسیر وپیازداغ تزیین وسرو کنید.آگر دوست داشتی مقدار ماست را کمی هم می توانید بیشتر کنید.
نکته:ماست گوسفندی در فصل بهار به بازار دزفول می آیدوبوی دودی خاصی دارد.که شما در منزل می توانید ماست خودرا دودی کنید