آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد مرغ با ذرت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۳٩ ‎ب.ظ روز جمعه ٤ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم : برای 6 نفر
1/2 لیوان خامه
   1 ذرت پخته شده
   1 لیوان مرغ پخته شده خرد شده
   1 لیوان خود سبز پخته شده
   1 لیوان مغز پرتقال که از پوست دوم گرفته شده
   1 لیوان آناناس خرد شده
   1 قاشق غذاخوری سس مایونز
   2 قاشق غذاخوری شکر
   2 قاشق غذاخوری آبلیمو
      نمک کمی
طرز تهیه:
سس مایونز ،خامه ، آبلیمو ،نمک و شکر را باهم در ظرفی مخلوط کنید. مرغ ، ذرت نخود و آناناس را توی سس بریزید وبا هم ترکیب کنید.تا تمام مواد مزه در شود.سپس مقداری برگ مغز کاهو را اطراف ظرف مناسب قشنگی می چینیم. سالاد تهیه شده را وسط ظرف بشکل مخروط بریزیدو با پرهای مغز پرتقال را بطور منظم روی آنرا تزیین وسرو کنید.
http://www.iranchef.com/learning/appetizers/-corn-salad-with-chicken.php