آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.



مواد لازم:

3/5 پیمانه آرد
2 پیمانه روغن جامد
1 پیمانه پودر قند
1 قاشق چای خوری هل ساییده
1 عدد سفیده تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری کنجد
فر را با درجه حرارت 250 درجه فارنهایت ویا140 درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را خوب با همزن یا قاشق هم زده تا مخلوط شود.بعد هل را اضافه کرده و خوب با مواد دیگر مخلوط کنیدتا شیرینی پف بیشتری کند.آرد را کم کم ریخته و بادست ورز دهید تا این که به دست نچسبد.کمی آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به قطر 1 سانتی متر پهن کنید و بعد با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. سفیده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و کمی کنجد روی آن ها بپاشید و در فربه مدت 20 دقیقه بگذارید.

http://www.iranchef.com/learning/desserts/post-539.php منبع سایت ایران شف


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : جمعه ٤ اسفند ۱۳٩۱ | ۳:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.