آشپزی مدرن

آشپزی

کیک گوشت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٩ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩٠
 


مواد لازم: برای خمیر
150میلی لیتر شیر
150میلی لیتر آب
۱۲۵ میلی لیتر روغن مایع ویا نصف لیوان
    ۱ عدد فلفل خردشده
    ۱ عدد تخم مرغ
    ۱ قاشق چایخوریبکینگ پودر
       آرد تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
  مواد لازم : برای داخل کیک گوشت
400 گرم گوشت چرخ کرده
 ۲/۳ لیوان سیب زمینی پخته ورنده شده
 ۲/۳ لیوان پنیر پیتزا
 ۱/۳ لیوان جعفری تازه خرد شده
 ۱/۲ لیوان ساقه پیاز چه خرد شده
  ۵۰ گرم پنیر پارمیزان
       فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  مواد لازم :
مایعات ونمک را در کاسه ای گود با هم مخلوط کرده،آرد وبیکینگ پودررا باهم درمایع الک می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر مطلوبی بدست آید. روی ظرف را می پوشانیم وخمیررا 2ساعت در دمای محیط استراحت دهید. پیاز چه وفلفل دلمه را توی تابه بریزید وبا روغن کمی تفت داده،گوشت چرخ شده را اضافه مرا هم اضافه وهم زده تا ترکیب سرخ شود.ادویه ونمک را به میزان دلخواه اضافه کنید.
خمیررا به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را در توی قالب تارت پهن کرده ومواد را داخل خمیر بریزید وخمیر دوم را پهن کرده وروی قالب قرار داده واطراف خمیر رابه خمیر زیرین بچسبانید. روی خمیر رابا زرده تخم مرغ زده شده با زعفران هم زده وبا یک برس روی خمیر را تزیین کنیدوبه مدت ۱ساعت درفرقراردهید.