COOKING

آشپزی

ته چین مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٠٤ ‎ب.ظ روز جمعه ٤ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
۱/۲ لیوان روغن
 ۲۰ گرم کره
   ۲ قاشق چایخوری ادویه شامل دارچین وزیره وهل
   ۴ لیوان برنج
   ۳ لیوان ماست
   ۶ عدد زرده تخم مرغ و1عدد سفیده
   ۱ کیلو گوشت مرغ
      خلال بادام وپسته وزرشک به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را پس ازخیس کردن ،آن را پخته ولی کمی برنج را زنده بر می داریم. مرغ را با یک حبه سیر وپیاز وکمی زعفران ونمک می گذاریم بپزد بطوریکه حدود ۱/2 لیوان آب داشته باشد وبعد استخوان های مرغ را جدا می کنیم.
در ظرف اول ۳ زرده تخم مرغ ونصفی از روغن و زعفران راخوب مخلوط کنید.در ظرف دوم سفیده را هم جدا با مابقی زرده ها وروغن وزعفران وهمه ماست وادویه را مخلوط کنید وسپس گوشت مرغ را توی این مخلوط بریزید وهم زده حدود ۲-۳ ساعت کنار گذاشته تا خوب مزه دار شود،بعد گوشت ها را خارج کنید.حدود یک لیوان از مایع سفیده را به ظرف اول اضافه کنید وبعد آب مرغ در ظرف دوم بریزید.
حدود ۱/3برنج را با محتویات ظرف اول مخلوط کنید.سپس توی قالب چرب شده دلخواه بریزید وروی آن را صاف کنیدوکمی روی برنج را فشار داده تا پرس شود. مرغ ها را روی برنج در تمام نقاط ظرف پخش کنید ومابقی ادویه را روی مرغ بپاشید وسپس خلال بادام وپسته وزرشک را روی مرغ بریزید.در نهایت بقیه برنج را روی مرغ بریزید وروی آن راصاف کنید ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف بریزید روی آن کره ویا روغن داغ شده بریزید..روی ظرف را با فویل بسته وچند تا سوراخ درفویل ایجاد کنید.آن را در طبقه وسط فرودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱/5ساعت قرار دهید.

http://www.iranchef.com/learning/iranian-traditional/post-66.php