آشپزی مدرن

آشپزی

نان شیر مال
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۳۳ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٧ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
۳/4 لیوان روغن
۱/4 قاشق مرباخوری جوش شیرین
۱/4 لیوان شکر
   1 لیوان ماست
   ۲ عدد تخم مرغ
   2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
      آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد
      وانیل کمی
فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا 177 درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
شکر را همراه با تخم مرغ و وانیل با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. روغن را اضافه کرده دوباره هم می زنیم. ماست و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده آرد را کم کم می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود آرد را درحدی می ریزیم که خمیر به دست نچسبد این خمیر را در ظرفی قرار داده و روی آن را نایلون می کشیم روی آن علامت می زنیم خمیر باید حجمش دوبرابر شود. سپس از خمیر گلوله برداشته روی میز آرد پاشیده و به شکل بیضی پهن می کنیم با وردنه به ضخامت نیم سانت در سینی چرب شده قرار می دهیم روی نان را با یک برس از ترکیب زرده تخم مرغ همراه با کمی زعفران پوشش دهید وکنجد بپاشید و در فربه مدت نیم ساعت قراردهید تا سطح نان طلایی شود

منبع www.wikipg.com