آشپزی مدرن

آشپزی

پوره عدس با تخم مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٧ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم : برای 6 نفر
2 لیوان عدس قرمز
۱ قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز
 1 قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه خرد شده
 ۱ قاشق سوپ‌خوری سرکه
 1 لیتر آب مرغ بدون چربی
 3 عدد تره فرنگی خیلی باریک حلقه شده
 ۴ عدد تخم مرغ
 2 قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خرد شده
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    کمی جعفری برای تزئین
طرز تهیه :
عدس‌ها را در یک قابلمه می‌ریزیم و تره فرنگی ، پودر تخم گشنیز ، گشنیز تازه ، نعنا ، سرکه و آب مرغ را به آن می‌افزاییم و روی حرارت می‌گذاریم. بعد از این که جوش آمد ، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس‌ها بپزد و آب آن کشیده شود. سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم و پس از آن به مواد آماده شده ، نمک و فلفل می‌افزاییم و به طور کامل مخلوط می‌کنیم. بعد در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده می‌ریزیم و وسط آن‌ها را خالی کرده و یک تخم مرغ می‌شکنیم. روی ظرف فویل آلومینیوم کشیده و به مدت 20-15 دقیقه در فر با 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا وقتی که تخم مرغ ببندد. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم.
عدس منبع خوبی از آهن می‌باشد و برای خانم‌هایی که دارای کم‌خونی ناشی از فقر آهن می‌باشند ، مناسب است.
منبع ازwww.wikipg.com