آشپزی مدرن

آشپزی

صبحانه مکزیکی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٧ اسفند ۱۳٩۱
 


صبحانه‎ای مکزیکی است که  تنها در 20 دقیقه آماده می‎شود. بسته به ذوقتان به راحتی می‎توانید دستور پخت آن را باب سلیقه‎تان کنید و آن‎طور که می‎خواهید تغییرش دهید؛ بنابراین به توصیه‎های زیر توجه داشته باشید.ین دستور پخت، منعطف است به طوری که می‎توانید از سالسای کنسروی استفاده کنید؛ در این‎صورت، کمی گوجه‎فرنگی خرد شده و ترشی فلفل به آن بیفزایید تا سس را درست کنید.
یا کمی لوبیای پخته به آن اضافه کنید، به این‌صورت‌که قبل از اینکه روی ترتیلاها تخم‎مرغ و سالسا بریزیم، لوبیا را روی آنها پخش کنید. بعضی از افراد که سس سالسا به مذاقشان ترش می‎آید، می‎توانند کمی شکر به آن اضافه ‎کنند.
زیره آسیاب شده یا پودر چیلی یا سس ادوبو adobo sauce گزینه‎های خوبی برای چاشنی این صبحانه هستند.

مواد لازم:
3 عدد گوجه فرنگی
۴ عدد فلفل سبزخرد شده    
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده    
۴ عدد ترتیلای ذرت    
4 عدد تخم مرغ
   کره به مقدار لازم
   روغن زیتون به مقدارلازم
   گشنیزبه مقدارلازم
   پودر چیلی به مقدارلازم
طرز تهیه:
  پیازرا ریزخرد کنید.فلفل سبزها را نیزخرد کنید.کمی روغن زیتون در تابه بریزید و روی شعله متوسط قرار داده و پیازها را تفت دهید تا وقتی‌که نیمه شفاف شوند.گوجه‌فرنگی‌ها را  نیز فیلهکرده، سپس خرد کنید و به تابه اضافه کنید. فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید؛ چیلی یا هر نوع ادویه دیگری که می‎خواهید را نیز اضافه کنید. شعله را کم کنید و گهگاهی آنها را هم  بزنید تا مواد حالت سس مانندی بگیرند.بعد از 10 دقیقه، شعله را به حدی کم کنید که فقط مواد را گرم نگه دارد. اگر نیاز بود، نمک اضافه نمایید. ترتیلاها را آماده کنید. فر را با دمای 75 درجه سانتیگراد گرم کنید، ظروف سرو را داخل فر قرار دهید تا گرم بمانند.یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‎ای نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید، دقت کنید که روغن همه جای تابه را فرا بگیرد.ترتیلاها را یکی یکی در تابه سرخ کنید، 1 یا 2 دقیقه برای سرخ کردن هر طرف ترتیلا کافی است تا نرم شود‎. ترتیلاها را به یکی از ظروف گرم داخل فر انتقال دهید تا موقعی که به کار پخت مابقی ترتیلاها و تخم‎مرغ‎ها ادامه می دهید، آنها را گرم نگه دارید. همان تابه‎ای که برای سرخ کردن ترتیلاها استفاده کردید برای درست کردن نیمرو استفاده کنید. قبل از اینکه تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید مقداری کره به تابه اضافه کنید (برای 4 تخم مرغ حدود 2 قاشق چایخوری کافی است). تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. 4 تخم مرغ را داخل تابه بشکنید و برای 3 تا 4 دقیقه آنها را بپزید تا جایی که زرده آن عسلی شود.برای سرو این غذا با قاشق کمی از سس را در یکی از بشقاب‎های گرم شده در فر بریزید. روی آن یک ترتیلا و سپس روی هر یک از ترتیلاها یکی از از تخم‎مرغ‎های نیمرو را بگذارید. مقداری سس روی تخم‎مرغ بریزید و اگر مایلید کمی cilantro روی غذایتان پخش کنید. بسته به مقدار غذایی که هر کس می‌خورد در هر بشقاب  1 یا 2 ترتیلا/تخم مرغ سرو کنید.  
   منبع : parsegard.com