آشپزی مدرن

آشپزی

کیک دو رنگ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩٠
 



مواد لازم :
۴ تخم مرغ بزرگ
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر
۱ پیمانه روغن ذرت،گیاهی
۲ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکا ئو
   فررا با حرارت۳۵۰درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.                                                           
طرز تهیه:
شیر را با روغن ووانیل زده تاصاف ویکدست شود.سپس تخم مرغ را با شکرهم زده تا مخلوط شود.بعد به مایه شیر ترکیب شده اضافه وباهم ترکیب کنید. تمام مواد خشک را با هم مخلوط والک کنیدوبه ترکیب اضافه وهم بزنید تا مخلوط صاف شود.بعد ترکیب رابه دوقسمت تقسیم کنید ویک قسمت از مخلوط را با پودرکاکائو ترکیب کرده وهم بزنید.درکف قالب ازمقداری ازمایه ساده خمیربریزید ودرمرکزآن مقداری ازخمیرکاکائویی را بریزید ودوباره روی آن ازخمیرساده بریزید بدین ترتیب قالب پر شود شما می توانید هم خمیر را ساده درفر قرار دهید ویا با یک عدد خلال دندان روی خمیر را به شکلهای زیبا در آورید.درفر به مدت ۴۰ دقیقه قراردهید .تا کیک پخته وآماده شود.