COOKING

آشپزی

نان صبحانه با زرد آلو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:۱٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٠ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
۳/۵ پیمانه آرد+ 1/2 پیمانه آضافه اگرلازم شد
1/2 پیمانه شیر+ 2 قاشق غذا خوری اضافه
1/2 پیمانه اب ولرم
1 قاشق غذا خوری خمیر مایه
4 قاشق غذا خوری شکر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده
6 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
مربای زردالو سفت
شکلات سفید
فررا با حرارت 375 دجه فارنهایت ویا۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.توی سینی فر را با فویل پوشش دهید.
طرز تهیه:
آب ولرم رو با 1 قاشق شکر و پودرخمیر مایه مخلوط کنید , 15 دقیقه کنار گذاشته تا عمل کند.
شیررا با کره رتوی ظرفی بریزید وروی حرارت ملایک گرم کرده تا کره ذوب شود.سپس از روی حرارت برداشته بعد از مدتی خمیر مایه را اضافه و کمی هم بزنید.سپس ۳/۵ پیمانه آرد به ترکیب اضافه کرده ومخلوط کنید.
شکر رو هم با پوست پرتقال اضافه و مخلوط کنید ،خمیر را خوب ورز داده تا نرم ولطیف شود. اگر خمیر چسبناک بود.می توانید کمی از۱-۲ قاشق آرد اضافه کنید. روی خمیر رو با حوله اشپزخانه بپوشانید وبه مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار داده تا حجم خمیر دوبرابر شود.خمیررا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.تخم مرغ رو با 2 قاشق غذا خوری شیر خوب مخلوط کرده وکنار بگذارید.خمیر را به کمک وردنه به شکل بیضی بازکنید و کناره های خمیر را به پهنای1تا ۲سانت برش بزنید وبعد با یک برس از تخم مرغ زده شده روی خمیر را پوشش دهید. سپس مربای بدون شهد را در وسط خمیربریزید و خمیرهای برش خورده را یکی درمیان مانند ضربدراز دو طرف روی هم بیاورید وبعد با تخم مرغ زده شده روی خمیررا پوشش دهیدودوباره۲۰ دقیقه در جای گرم قرار داده تا حجیم شود. سپس خمیر را در سینی قرار داده ودر فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار داده تا نان پخته وروی ان طلایی شود.با شکلات ذوب شده روی نان را تزیین کنید.ازهرمربای دیگه ای هم می توانید استفاده کنید به شرط بدون شهد بودن مربا
http://www.yemalilar.com/2012/06/blog-post_10.html