COOKING

آشپزی

مربای زردآلو ویا قیسی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٢٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٠ اسفند ۱۳٩۱
 



موادلازم:
500 گرم شکر
1/5 لیوان آب
۱ کیلو قیسی
۱ قاشق چای خوری اب لیمو ترش
طرز تهیه :
اگر قیسی هاتون سفت بودن نیم ساعت با آب ولرم بذارید تا کمی نرم بشود. آب و شکررا در ظرفی بریزید وروی حرارت قرار داده تا بجوش بیاد و قیسی ها رو اضافه کنید.بگذاریدتا با حرارت ملایم قیسی ها نرم شود. وقتی مربا قوام دار شد و مرباآماده شده، ولی 10 دقیقه قبل از خاموش کردن زیر حرارت آب لیمو ترش رو به مربا اضافه کنید
http://www.yemalilar.com/2012/06/blog-post_10.html