آشپزی مدرن

آشپزی

سس کدوتنبل خامه ای
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٩ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۳٩۱
 



موادلازم:

۴۲۰ گرم کدو پخته وپوره شده
۲4۰ گرم پنیر خامه ای، نرم شده
1/2 فنجان خامه
2 فنجان پودر شکر
۱ قاشق غذا خوری آب پرتقال
1 قاشق غذا خوری پودردارچین
۱ قاشق غذا خوری آبلیمو
طرز تهیه :
پنیرخامه ای، خامه ،پودر شکررا درکاسه بریزید وبا سرعت متوسط تا زمانی که مخلوط صاف شود، زده وبعد پوره کدو تنبل راهم اضافه وکمی مخلوط کنید،سپس پودردارچین وآب پرتقال وآبلیموراهم اضافه کنیدوهم بزنید.۱ ساعت ترکیب را در یخچال قرار داده تا سرد شود.از این سس برای مزه دارکردن سیب و بیسکویت می توانید استفاده کنید.