آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

لقمه مکزیکی مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٩ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم : برای ۴ نفر

1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
1/4 قاشق چای خوری پودرفلفل قرمز
1/4 قاشق چای خوری پودرفلفل سیاه
   1 قاشق غذا خوری کره
   2 عدد سینه مرغ بدون پوست، نواری برش خرده
   ۱ عدد فلفل دلمه سبز خلال شده
   1 عدد پیاز خلال شده
   1 عدد گوجه فرنگی خلال شده
   1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
  4 عدد نان مکزیکی یا عربی
مواد لازم : برای تزیین
کمی پنیرگودا و یا پارمسان رنده شده بدلخواه
کمی خامه +کمی آبلیمو مخلوط شده
برگ گشنیز تازه
سس فلفل
طرز تهیه :
ادویه ایتالیایی، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را در کاسه ای باهم ترکیب کنیدو نوارهای مرغ را با این پودر مزه دار کرده ونیم ساعت کنار گذاشته تا مزه دار شود.
کره را توی تابه بریزید وروی حرارت قرار داده تا ذوب شود.مرغ را توی تابه بریزید و 5 دقیقه تفت داده سپس پیاز را با فلفل سبزرا روی مرغ بریزید و۶ دقیقه تفت دهید.گوجه فرنگی راهم اضافه و۱دقیقه هم بزنید.حالا در وسط نان مقداری از ترکیب بیزید ودو لبه نان را با یک خلال دندان محکم کنید وبا پنیر رنده شده وخامه وگشنیز وسس فلفل روی ساندویچ هارو تزیین وسرو کنید.
ادویه ایتالیایی = 1/4 قاشق چای خوری برگ ارگانو، برگ مرزنجوش خشک شده و برگ ریحان خشک شده و۱/8 قاشق چای خوری مریم گلی را باهم ترکیب کنید.