آشپزی مدرن

آشپزی

بال کبابی تند
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳۳ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۳٩۱
 



موادلازم : 

۱-۱/2 قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
  ۹۵۰ گرم بال مرغ
  2/۳ فنجان سس فلفل
  1/3 فنجان کره ذوب شده
  1/2 فنجان سس پنیرخامه ای ویا سس دلخواه
فررا با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا 215 درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
سس فلفل را با پودر فلفل وکره ذوب شده کاملا مخلوط کنید وبالهای مرغ را توی این سس قرار داده وتمام بالها را آغشته به سس کنید. سپس می توانید بالها را روی آتش مستقیم و یا در فر به مدت ۱ ساعت قرار داده تا پخته وطلایی شود.با سس دلخواه سروکنید.