آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد انبه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٥ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۳٩۱
 



این سالاد رنگارنگ بسیار مغذی واز نظر ظاهر اشتها برانگیز است وبرای پذیرایی فوق العاده است.
موادلازم :
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری پودرزیره سبز
   3 قاشق غذا خوری آبلیمو تازه
   3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
   2 قاشق غذا خوری عسل یا شهد
   1 قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
   1 قاشق غذا خوری سرکه سفید
مواد لازم : برای سالاد
۱۵۰ گرم کاهوو کلم سفیدوبنفش خرد شده
۳/۴ پیمانه ساقه سبز پیازچه خرد شده
   ۲ قاشق غذا خوری کره
   1 فنجان ذرت پخته شده
   1 قاشق چای خوری سیرریز خرد شده
   1 فنجان فلفل قرمزدلمه ای خلال شده
   1 عدد انبه، پوست کنده،مکعبی خرد شده
طرز تهیه :
تمام مواد در دستور سس را توی یک شیشه بریزید وبا بستن درب آن را تکان داده تا تمام مواد با هم ترکیب وصاف شود.
کره را توی تابه بریزید وروی حرارت قرار داده تا ذوب شود.سپس سیروذرت را توی تابه ریخته و 5-۶ دقیقه مرتب تفت داده تا ذرت وسیر کمی سرخ شود.از روی حرارت برداشته وکنار بگذارید تا خنک شود.سپس تمام مواد برای ترکیب سالاد را به همراه ذرت در ظرفی مخلوط کرده وبا سس آماده شده سرو کنید.