آشپزی مدرن

آشپزی

کیک آمریکایی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤٢ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم: 

۲۵۰ گرم آرد سفید
۱۷۵ گرم شکر
۱۵۰ گرم کره و یا ۱۲۰ گرم روغن جامد
1/2 قاشق چایخوری وانیل
  2  قاشق مربا خوری پکینگ پادر
  2  عدد تخم مرغ
  ۱ پیمانه شیر
مواد لازم : برای تزئین کیک
100 گرم شکر
100 گرم گردوی خرد شده
50 گرم کره
50 گرم عسل
6 قاشق سوپخوری شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
فررا با حرارت۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرزتهیه :
آرد و پکینگ پادر وشکرووانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی با همزن برقی خوب مخلوط می کینم.کره را کمی گرم کرده وبه تخم مرغها اضافه وهم زده تا تخم مرغ و کره مخلوط شود. شیررا هم اضافه وکمی دهم زده ، مخلوط آرد و شکر را هم به ترکیب اضافه وهم بزنید تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.قالب مناسب ودلخواه را چرب کنید وکمی آرد پاشیده و مایه را در قالب بریزید؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند.
طرز تهیه :مایه روی کیک
عسل وکره وشکر و شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی بریزیدو ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوش بیاید.دوعدد زرده تخم مرغ را کمی هم زده وتوی ترکیب بریزید وهم بزنید.تا کاملا مخلوط شود.وقتی که مایه کمی غلیظ شد.از روی حرارت برداشته وروی مایه کیک توی قالب بریزید ودر فر روی پنجره وسط به مدت ۴۵ تا۶۰ دقیقه قرار دهید.تا کیک پخته وروی ان طلایی شود.پس از خارج کرد از فر وسرد شدن کیک آن را از قالب خارج کنید.به دلخواه خود روی کیک را با انواع ژله ویا خامه تزیین وسرو کنید.
http://www.iranchef.com/learning/desserts/post-125.php