آشپزی مدرن

آشپزی

فرنی سیب
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤۳ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم :
1 لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غداخوری سر پرآردگندم
۲ قاشق غذاخوری سر پرنشاسته
1 عدد تخم مرغ
۱ استکان آب آناناس
۱ استکان آب سیب
۳ قاشق غذا خوری کره
2 الی 3 قاشق غذا خوری گلاب
چندعدد هل
یک تکه چوب دارچین
چند عدد میخک
کمی ادامس سقز
مواد لازم : برای زیرفرنی
3 سیب رنده شده و کمی شکر
2 مربا خوری هم کره
مغز گردو و فندق خرد شده کمی
برای تزیین روی فرنی :کمی چیپس سیب و موز ورقه شده فندق خرد شده
طرز تهیه:
دارچین ،هل،میخک را توی یک کیسه تنظیف بریزیدو بعد با شیرو آرد ، شکر،نشاسته ،آب آناناس،آب سیب ،کره و سقز، تخم مرغ در ظرفی بریزید،روی حرارت ملایم گذاشته هم بزنید تا فرنی پخته و تمام مواد صاف و یک دست شود. وقتی فرنی آماده شد کیسه ی تنظیفی را خارج کرده و فرنی را 2-3 دقیقه با همزن هم بزنید وگلاب را هم درحین هم زدن اضافه کنید، تا مخلوط صاف ویکدست شود.
سیب ها را رنده کنیدوبا کمی شکر ،دارچین ،کره توی ظرفی بریزیدو روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر حل و سیب پخته شود. سپس مغز گردو و فندق را به آن اضافه کیند.در ظرفهای مخصوص سرو کمی از ترکیب سیب را در انتهای ظرف بریزید ومقداری از فرنی آماده شده را روی ترکیب سیب بریزید و در انتها روی فرنی را با چیپس میوه و فندق خرد شده تزیین کنید .چند ساعت در یخچال قرار داده تا سرد وبسته شود. شما می توانید به سلیقه خود روی فرنی را تزیین کنید.