آشپزی مدرن

آشپزی

لوبیا پلو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٠٦ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳٩۱
 


موادلازم : برای یک نفر

120 گرم برنج خیس کرده وآبکش شده
  80 گرم گوشت
  ۵۰ گرم لوبیا سبزتفت داده شده
  20 گرم رب
  25 گرم پیاز سرخ شده
  20 گرم روغن مایع و جامد
       زعفران به مقدار کافی
       دارچین: به مقدار کافی
       نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه:
پیاز را با کمی روغن در تابه بریزید وروی حرارت تفت داده تا سرخ وطلایی شود کمی زردچوبه اضافه کنید وهم بزنید.گوشت را اضافه کرده و کامل تفت دهید.سپس لوبیا را به گوشت اضافه کرده وبا مقداری آب گذاشته تا گوشت پخته شود.زمانی که خورش به جوش آمد مقداری دارچین+زغفران را به خورش اضافه ،رب را جداگانه درروغن تفت داده و با مابقی ادویه جات به خورش اضافه کنید وگذاشته تا خورش پخته وجا بیافتد.توی قابلمه کمی روغن بریزید وته دیگ دلخواه خود را قرار دهید.درانتها خورش را درلا به لای برنج آبکش شده قرارداده روی آن کمی دارچین پاشیده وبعد از گرفتن دم برنج کمی روغن داغ را با آب ترکیب کرده روی برنج دهیدوگذاشته تا برنج دم بکشد.البته  من به شخصه لوبیا،هویج ، سیب زمینی نگینی خرد شده را جداگانه تفت میدهم وبعد با پیاز سرخ شده وگوشت پخته شده وسرخ شده را مخلوط میکنم واز زردچوبه ،فلفل سیاه و قرمز،پودرتخم گشنیز ورنده شده جوز بویا ،زیره سبز وسیاه از را مخلوط کرده به اندازه یک قاشق مربا خوری توی ترکیب گوشتمی پاشم وبعد رب را با زعفران اضافه و مخلوط میکنم .سپس ترکیب را درلابلای برنج داده وپلو را دم می کنم.