COOKING

آشپزی

استامبولی پلو با لوبیا سبز
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


مواد لازم برای 2 نفر

۲۴۰ گرم برنج
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم لوبیا سبز
    ۳ عددپیازخلال شده
    1 حبه سیر
    2 عددسیب زمینی متوسط
    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آبکرده
      نمک،فلفل وزردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج روآبکش کنید. همیشه یادتون باشه که هر وقت پلوهای مخلوط درست میکنین برنج رو کمی خشک بردارید ،یعنی برنج خیلی نباید بپزه.لوبیا سبز رو که به اندازه بند انگشت خرد کردین بشورین و با یه مقدار آب با شعله کم بپزید.پیازها را با کمی روغن سرخ کنید وبعد گوشت چرخ کرده رواضافه وتفت دهید وبعد سیرراهم به گوشت و پیاز اضافه کرده ویک تفت دهید. لوبیا سبز پخته شده ، رب گوجه ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه و بعد از یکی دو دقیقه زیرمخلوط را از روی حرارت بردارید ودرته قابلمه سیب زمینی های حلقه شده را با کمی روغن بچینید. سپس مخلوط گوشت را در لا بلای برنج بریزید وروی حرارت پس ازگرفتن عرق برنج ودادن کمی آب وروغن داغ به همراه زعفران آب کرده بریزید وبرنج را دم دهید.

منبع http://www.iranchef.com/learning/chef-suggest/post-51.php