آشپزی مدرن

آشپزی

شکلات صبحانه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳٢ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم:
۱/۳ فنجان خامه فرم گرفته
۱/3 فنجان کره
۱/2 فنجان پودرقند
50 گرم شکلات تخته ای
  ۲ قاشق سوپخوری پودرکاکائو
  ۲ عدد زرده تخم مرغ
  ۲ قاشق سوپخوری شیر
    فندق و گردو خرد شده مقداری
طرزتهیه :
پودرقند و پودرکاکائو را در ظرفی بریزید و کره نرم را به آن اضافه کنید و با میکسر مخلوط کنید تا سفت شود شکلات را به روش بن ماری بخار آبجوش قرار دهید تا ذوب شود و آن را به مایه بالا اضافه کنید. زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنید تا سفید و کشدار شود حال تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده ظرف را مدت یکساعت در یخچال بگذارید.
http://www.iranchef.com/learning/desserts/post-۱۶۱  منبع