آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

شارلوت فرانسوی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
  400 گرم خامه
  300 گرم توت فرنگی
  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام
  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کشمش سبز
        ۱ پیمانه شکر
        ۱ بسته ژله آماده توت فرنگی
        ۱ بسته ژله بی رنگ
           نکته : می توان با آب سیب ژله تهیه کرد
طرز تهیه:
سیب را پوست بگیرید و چهار قاچ کنید، مغز سیب را در آورده و سیب را نازک ورقه کنید، بعد سیب ورقه شده را در ظرفی بریزیدویک پیمانه شکرو یک پیمانه آب و یکی دو قاشق آبلیمو داخل سیب بریزید. بعد روی اجاق قرار داه تا جوش بیاید و کمی نرم شود ، بعد سیب را در صافی می ریزیم تا آب گرفته شود ، دو ورقه ژلاتین را خرد می کنیم و دو تا سه قاشق سوپخوری آب جوش روی آن می ریزیم ، بعد ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین کامل حل شود . سپس یک پیمانه از آب سیب را با ژلاتین حل شده مخلوط می کنیم و در جای خنک می گذاریم تا ژله کمی بسته شود (با این عمل احتیاج به ژله بی رنگ حاضر نداریم) ژله توت فرنگی را در ظرفی می ریزیم و ۲ پیمانه آب جوش را به تدریج روی ژله می ریزیم و به هم میزنیم تا ژله توت فرنگی نیز در آب جوش حل بشود ، این ژله را هم در جای خنکی می گذاریم تا کمی بسته شود. خامه را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری پودر قند و کمی وانیل مخلوط می کنیم و بهتر این است که ظرف خامه را بر روی یخ بگذارید و بزنید تا خامه سفت شود و فرم بگیرد. ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری از خامه و کمی هم از سیب های پخته شده را کنار می گذاریم و ژله سیب و توت فرنگی را که کمی بسته شده به هم می زنیم و داخل کیک را به این طریق که یک ورقه ژله توت فرنگی و کمی خامه و کمی خلال پسته و بادام و کشمش روی خامه می پاشیم و بعد یک ورقه سیب و یک ورقه ژله سیب و باز کمی خامه و کمی خلال پسته و بادام و کشمش روی خامه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم ، باید داخل کیک با این مواد پر شود بعد در کیک را که بریده کنار گذاشته ایم روی آن قرار می دهیم و با خامه و مقدار سیبی که کنار گذاشته ایم روی کیک را تزئین می کنیم و شارلوت را در یخچال قرار می دهیم تا مواد داخل شارلوت کاملا بسته شود و بهم بچسبد.
منبع :http://www.iranchef.com/learning/desserts/post-176.php