آشپزی مدرن

آشپزی

خورش کلم بروکلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۱۱ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :

 350 گرم کلم بروکلی
 300 گرم گوشت چرخ کرده
  ۱/2 قاشق چایخوری زرد چوبه
  ۱/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز
   80 گرم روغن مایع
     1 عدد پیاز متوسط
     ۳ حبه سیر
     1 قاشق غذاخوردی رب گوجه فرنگی
     1 قاشق چایخوری دارچین
        نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتد کلم بروکلی را تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز، سیر و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم خورش با شعله ی ملایم به مدت 25 دقیقه بپزد. نکته: در صورتی که بخواهیم از تکه های گوشت خورشی استفاده کنیم، حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد، کلم بروکلی را به خورش اضافه کنیم.
منبع :http://www.iranchef.com/learning/iranian-traditional/post-94.php