آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آبگوشت بزباش
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٢٥ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :برای ٣ تا ۴ نفر
  ۵٠٠ گرم گوشت گردن یا سردست گوشت گردن برای آبگوشت بهتر است
  ۵٠٠ گرم تره و جعفری خرد شده
      ١ لیوان لوبیا سفید
      ١ عدد پیاز خرد شده
      ١ قاشق چای خوری زردچوبه
٢ تا ٣ عدد لیمو عمانی
٣ تا ۴ لیتر آب سرد
3 تا ۴ عدد سیب زمینی بدلخواه
         نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
توی قابلمه گوشت,پیاز و لوبیا به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را با 5 الی 6 لیوان آب بریزید و روی حرارت ملایم گذشته تا پخته شود.لیموعمانی را اضافه کنید. سبزی ها را ساطوری کرده وبا روغن کم سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید.در اواخر پخت سیب زمینی را اضافه کرده به همراه رب گوجه فرنگی و اجازه دهید .تا آبگوشت کاملا پخته وجا بیافتد.با ترشی وسبزی تازه سرو کنید.