آشپزی مدرن

آشپزی

پودینگ پرتقال
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢٧ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم : برای لایه زیرین پودینگ
1/4 پیمانه آب برایی حل کردن نشاسته ذرت
   ۱ پیمانه شیر
   ۱ پیمانه خامه
   ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
   ۳ قاشق غذا خوری شکر
   1 قاشق چایخوری شربت بهار نرنج
مواد لازم : برای لایه پرتقالی
 ۳ پیمانه آب پرتقال
 ۴ قاشق مربا خوری شکر
 ۲  قاشق نشاسته ذرت حل شده در 1/4 پیمانه آب
 ۱ قاشق چایخوری شربت بهار نارنج
 طرز تهیه : لایه زیرین
شیر و خامه را روی حرارت ملایم میذاریم تا کمی‌ بجوشه و بعد محلول نشاسته و شکر و شربت بهار نرنج رو بهش اضافه می‌کنیم. حرارت رو خیلی‌ کم می‌کنیم و هم می‌زنیم تا غلیظ بشه. زمانی‌ که غلظت پودینگ مثل مسقطی شد از روی حرارت بر می‌داریم، وداخل ظرفهای سرو می‌ریزیم میگذریم یخچال تا ببنده و در حالا پودینگ پرتقالی رو آماده می‌کنیم .
طرز تهیه : پودینگ پرتقالی
آب پرتقال هارو روی حرارت ملایم میذاریم تا به جوش بیفته و بعد شکر و محلول نشاسته ذرت و شربت بهار نارنج رو اضافه می‌کنیم. میذاریم کمی‌ روی حرارت ملایم بجوشه تا غلیظ بشه. بعد میذاریم کمی‌ خنک بشه و سپس پودینگ پرتقالی آماده شده رو بصورت لایه دوم در ظرفهای پودینگ که از قبل در یخچال خنک شدند می‌ریزیم و دوباره میذاریم در یخچال برای مدت یک ساعت هم روش رو به سلیقه دلخواه تون تزیین کنین .
نکته :
آب پرتقال طبیعی برای تهیه پودینگ , دسر رو خوشمزه تر می کند.
منبع :http://www.iranchef.com/learning/desserts/-orange-pudding-cafe-sadaf.php