COOKING

آشپزی

خورش آلو مشهدی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
۲۰۰ گرم آلو خورشتی
    ١عدد مرغ خردشده و پیاز بزرگ
    ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
    5 عددهویج
    1 قاشق غذاخوری شکر
       روغن یا کره و آب به میزان لازم
       زعفران،هل،نمک وزردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز خرد شده را توی تابه بریزید وکمی روغن اضافه وسرخ کنید کنار گذاشته،مرغ را با روغن تفت داده تا سرخ شود .سپس با زعفران به پیاز سرخ شده اضافه ورب گوجه‌ فرنگی را با نمک، زردچوبه اضافه وتفت داده ، سپس شکروآلو را با آب توی ترکیب اضافه کرده وبگذارید تا مرغ جا بیفتد.هویج را به صورت حلقه‌های درشت یا از وسط خرد کرده با کره کمی روی حرارت تفت دهید وبعد از این‌ که مرغ نیم‌ پز شد هویج را اضافه کنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران وهل اضافه با حرارت بسیار کم مانند دم کشیدن بگذارید تا کاملا مواد جذب هم شوند وخورش به روغن بیافتد.با برنج وسبزی تازه سرو کنید.
نکته:
مرغ را می‌توان به قطعه‌های کوچک مثل جوجه کباب در آورد. بیشتر رنگ این غذا را زعفران تشکیل می‌دهد.

http://www.iranchef.com/learning/iranian-traditional/post-534.php