آشپزی مدرن

آشپزی

دنده کباب سنتی کرمانشاه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٢٦ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 


مقدار لازم:
۱/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/5 قاشق چایخوری سماق
۱/2 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
   1 کیلودنده‌ی گوسفند
   2 عدد پیازریز خرده شده
   1 حبه سیر
   3 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
مواد لازم : برای دورچین کباب
1 عدد پیاز
    لیمو ترش، نان
    گوجه‌فرنگی کبابی ،جعفری ساطوری
طرز تهیه:
 دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.
 پیاز را در کاسه گودی بریزید. سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق، رب گوجه‌ فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید.سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت‌های گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قراردهید تا گوشت نرم و مزه‌دار شود.کباب را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه‌ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.
http://www.iranchef.com/learning/iranian-traditional/post-632.php