آشپزی مدرن

آشپزی

حلیم بادمجان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۳۱ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
300 گرم گوشت پخته شده
 ۱/۲ پیمانه عدس
    ۳  حبه سیرخرد وسرخ شده
    5 عدد بادمجان متوسط
    1 عدد پیازخرد وسرخ شده
        نمک و فلفل به مقدار لازم
        نعنا خشک سرخ شده
        کشک مقداری
طرز تهیه:
عدس را همراه با مقداری آب بپزید.بادمجان را شسته و پوست بگیرید.سپس مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته وبادمجان ها را سرخ کنید،عدس، بادمجان وگوشت وسیروپیازسرخ شده را باهم مخلوط کنید وبا کمک یک گوشت کوب حسابی بکوبید وبه آن نمک و فلفل بزنید.بعد کمی آب به آن اضافه کرده درقابلمه را گذاشته و به مدت 2 ساعت آن را روی حرات کم روی اجاق بگذارید.بعد می توانید روی آن را با کشک و زعفران و گردو ونعنا داغ و سیرداغ تزئین کنید.
http://www.iranchef.com/learning/iranian-traditional/post